Kurser

På kurserna har du som privatperson eller om du vill ha en rolig & teambildande dag med ditt företag får lära er hur man tillverkar t. ex. Glass, Moussetårtor, Surdegsbröd.
Du får av yrkesmän lära dig alla trixen för en lyckad slutprodukt. Lite genom gång av utrustning.

Efter kursen får du givetvis ta med det vi tillverkat hem tillsammans med recept.

Surdegsbröd – Grunden i surdegens underbara värld

En heldagskurs, förlagt till lördagar, vi börjar vid 08.00 gemensam frukost

Vi blandar degar på förmiddagen och slår upp (formar olika bröd), vi äter gemensam lunch som ofta är stenugnsbakad pizza som vi bakar tillsammans.

Efter lunchen är det dags att börja grädda det bröd vi gjort.

  • Vi håller på till ca 16.00-17.00
  • Max 15 deltagare/ tillfälle
  • Pris: 1195:-/pp
  • Måltider ingår i priset samt produkterna vi tillverkar

Kurstillfällen

  • Lördagen den 13 Oktober
    anmälan senast 15 September

 

Dag
Timme
Minut
Sekund
kurs1
IMG_2248
Dag
Timme
Minut
Sekund
kurs2

Moussetårtans underbara värld

En heldagskurs, förlagt till lördagar, vi börjar vid 08.00 med gemensam frukost

Vi lär oss skillnaden mellan olika typer av mousser, bakar bottnar, gör interiörer som vi sedan monterar till vår egna tårta.

Vi äter gemensam lunch.

Efter lunchen är det dags att börja tillverka dekorer till våra mästerverk när det är gjort är det dags att färdigställa tårtan.

  • Vi håller på till ca 16.00-17.00
  • Max 12 deltagare/ tillfälle
  • Pris: 1395:-/pp
  • Måltider ingår i priset samt produkterna vi tillverkar

Kurstillfällen

  • Lördagen den 27 Oktober
    anmälan senast 1 Oktober
Dag
Timme
Minut
Sekund

Kavlade degar

Ett måste för dig som inte kan leva utan Croissanter & Wienerbröd.

Heldagskurs, förlagt till lördagar, vi börjar vid 08.00 med gemensam frukost.

Vi blandar degar och lär oss att kavla olika degar, vi lär oss olika sätt att slå upp degen på (formar olika bröd),vi gör mat varianter på den kavlade degen som vi fyller med ost och liknande, vi gör Pain Chocolat, Mandel Croissanter med hemkokt Tosca.

Vi äter gemensam lunch.

Efter lunchen är det dags att börja grädda det bröd vi gjort.

  • Vi håller på till ca 16.00-17.00
  • Max 12 deltagare/ tillfälle
  • Pris: 1395:-/pp
  • Måltider ingår i priset samt produkterna vi tillverkar

Kurstillfällen

  • Lördagen den 17 November
    anmälan senast 15 Oktober

 

 

Surdeg fördjupning - För att det är så roligt att kunna lite mer.

Heldagskurs, förlagt till lördagar, vi börjar vid 08.00 med gemensam frukost

Vi blandar degar på förmiddagen och lär oss  slår upp (formar olika bröd), Lite mer inriktat på kulturspannmål och lokalproducerat.

Vi äter gemensam lunch som ofta är stenugnsbakad pizza. Efter lunchen är det dags att börja grädda det bröd vi gjort

  • Vi håller på till ca 16.00-17.00
  • Max 12 deltagare/ tillfälle
  • Pris: 1395:-/pp
  • Måltider ingår i priset samt produkterna vi tillverkar

 

Kurstillfällen

  • Inget datum fastställt under hösten 2018

Anmälan till Kurs

Anmäl dig till någon av kurserna. Här nedan, fyll i namn,telefonnummer & e-post samt vilken kurs du vill delta på,
Är ni flera som vill gå, går det bra att boka för flera, fyll i namnen på deltagarna i meddelade fältet.

Vi skickar ett bekräftelsemejl när vi registrerat er anmälan.
Det går även bra att skicka ett vanligt mail på tomas@roslagsbageriet.se

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett ämne
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.
IMG_4243
IMG_2996
IMG_4521